Wijkagent draagt stokje over

Uit Wijknieuws 55:

WijkagentBijna 7 jaar ben ik als wijkagent werkzaam geweest in de mooie wijken Berg en Bos, De Sprengen en De Naald. Door de komst van een aantal nieuwe wijkagenten werd de andere wijkagenten de gelegenheid geboden om van wijk te wisselen. Van deze mogelijkheid heb ik gebruik gemaakt. Het wijkwerk beviel mij in genoemde wijken nog steeds erg goed, maar ik denk dat het ook goed is om na een bepaalde periode van werkgebied te veranderen. Je krijgt te maken met andere, nieuwe zaken, waardoor er extra motivatie ontstaat om ook deze zaken weer goed op te pakken.

Als u dit leest ben ik waarschijnlijk al werkzaam in de wijken Kerschoten, De Parken, De Vlijt en Het Loo.
Een aantal van u heb ik persoonlijk ontmoet. Daarnaast heb ik veel samengewerkt met de wijkraden, scholen en instellingen in de wijk. Ik wil iedereen bedanken voor deze fijne samenwerking!

Hierbij wil ik nu het ‘wijkagentenstokje’ overgedragen aan mijn collega Sharon Koenders en haar de gelegenheid geven om zich, via deze weg, aan u voor te stellen.


Foto Sharon Koenders kopieMiddels deze weg wil ik mij graag aan u voorstellen. Mijn naam is Sharon Koenders en ik zal met ingang van 1 september 2015 de rol van wijkagent gaan vervullen in uw wijk.

Ik ben in 2003 begonnen bij de politie en heb altijd in Apeldoorn gewerkt. De laatste jaren was ik werkzaam in het centrum, veelal gericht op het winkelgebied en de uitgaanshoreca. Na jaren in de noodhulp te hebben gewerkt, ben ik toe aan een nieuwe uitdaging. De functie van wijkagent geeft mij deze nieuwe uitdaging. Als wijkagent ben je aanspreekpunt voor de burger en verantwoordelijk voor een wijk. Daarnaast worden samenwerkingsverbanden aangegaan met ketenpartners om de veiligheid in een wijk te vergoten. Daarbij wordt gezocht naar duurzame oplossingen. Ik ben van mening dat u als burger een belangrijke partner bent voor de politie.

Tenslotte bent u ‘de ogen en oren’ binnen de wijk en weet u als geen ander wat er speelt. Ik streef naar een actieve samenwerking met partners en u als burger. Ik wil u dan ook uitnodigen vooral contact met mij te zoeken, als er zaken spelen die de aandacht vragen. Ik kijk er naar uit om aan de slag te gaan in de wijk en hoop u eens te treffen.

U kunt mij bereiken via het algemene politienummer 0900-8844. Mocht ik niet aanwezig zijn dan zal er een terugbelnotitie worden gemaakt en dan bel ik u terug.

Ook kunt u mij per mail bereiken op sharon.koenders@politie.nl. Bij spoed belt u uiteraard 112.

Tot ziens in de wijk!

Deel dit bericht:
Copyright © 2024 Wijkraad de Sprengen | Disclaimerby Max