Maak een feest van de Giro!

image-4747174De komst van de Giro d’Italia naar Apeldoorn op 6 mei 2016 zal niet ongemerkt aan De Sprengen voorbij gaan. Een deel van de route loopt door en langs onze wijk. Het beloofd een groot feest te worden. Iedereen die daar actief aan wil bijdragen wordt daartoe van harte uitgenodigd. Die uitnodiging geldt ook de bewoners van onze wijk. Misschien is het leuk om met de buren of zelfs met de hele straat iets bijzonders te organiseren. Houdt er dan wel rekening mee dat er mogelijk een evenementenvergunning moet worden aangevraagd.

Om alles in goede banen te leiden – onder andere uit oogpunt van veiligheid – heeft de gemeente besloten af te wijken van de normale behandeltermijn van evenementenvergunningen en álle aanvragen voor standplaatsen, terrassen en evenementen die plaatsvinden tussen 29 april en 9 mei gelijktijdig in behandeling te nemen. Op deze manier kunnen alle aanvragen naast elkaar beoordeeld worden.

Een aanvraag voor een evenement kun je indienen tot 31 januari 2016 op www.apeldoorn.nl/evenementenvergunning. Daar vind je ook alle informatie over het aanvragen van een evenementenvergunning. De gemeente geeft daarbij voorrang aan aanvragen die een link met de Giro d’Italia hebben.

Deel dit bericht:
Copyright © 2024 Wijkraad de Sprengen | Disclaimerby Max