Wonen en zorg in het voormalig belastingkantoor.

Tijdens de inloopavond op 7 oktober werd het plan gepresenteerd m.b.t. transformatie van het voormalig belastingkantoor.
Het gebouw is bestempeld als een gemeentelijk monument zodat kwaliteiten behouden dienen te worden.

  • Door ruimte te creëren in het souterrain komen zorgstudio’s beschikbaar.
  • Het atrium wordt een integrale ontmoetingsruimte voor bewoners van het zorgcentrum.
  • In de toren komen 39 levensloopbestendige appartementen variërend in de grote van 60 tot 85 m2.


Het plan moet nog voorgelegd worden aan de gemeenteraad waarna een aanvraagprocedure van start gaat inzake wijziging bestemmingplan/omgevingsvergunning.

Klik hier voor verdere informatie.

Deel dit bericht:
Copyright © 2021 Wijkraad de Sprengen | Disclaimerby Max