Informatieavond herinrichting Vosselmanstraat

De gemeente Apeldoorn gaat dit jaar starten met de herinrichting van de Vosselmanstraat – Wilhelmina Druckerstraat tussen de Loolaan en de Roggestraat. Ook wordt een deel van de Badhuisweg meegenomen in het project.

Momenteel moet er ter hoogte van de brandweerkazerne een afslaande beweging gemaakt worden om op de centrumring te blijven rijden. Doel van het ontwerp is om de afslaande beweging er uit te halen en om een fietsdoorstroomas te creëren voor de fietsers.
Naast de reconstructie van het kruispunt zal het werk gecombineerd worden met het grootschalig asfaltonderhoud waarbij de hoofdrijbaan en de fietspaden worden voorzien van een nieuwe asfaltlaag.
De maatregelen zorgen voor een betere verkeersveiligheid en een betere doorstroming van het verkeer.

Het ontwerp en de werkzaamheden worden nader toegelicht tijdens een informatieavond. De avond wordt gehouden op dinsdag 27 januari 2015 van 18.00 tot 20.00 uur in het souterrain van het Stadhuis, Marktplein 1 te Apeldoorn.

Als u vragen heeft dan kunt u contact opnemen met de projectleider van dit werk, René Sanders, bereikbaar op telefoonnummer (055) 580 2568.

Deel dit bericht:
Copyright © 2024 Wijkraad de Sprengen | Disclaimerby Max